Snel en makkelijk de waarde van uw woning verhogen voor verkoop

Leer hoe u de verkoopprijs van uw huis snel kan verhogen

Wanneer u overweegt om uw woning te verkopen, wilt u uiteraard het onderste uit de kan halen. Uiteindelijk bepaalt de prijs die u ontvangt voor uw huidige woning voor een groot stuk de mogelijkheden wanneer u uitkijkt naar iets nieuws. Om uw eigendom zo positief mogelijk in de markt te zetten en de hoogste som te krijgen bij verkoop, hebt u verschillende opties. Sommige mensen gaan renoveren en maken het gebouw bijvoorbeeld energie-efficiënter. Anderen frissen hun interieur op en gaan aan de slag met verf, behang en decoratie. Maar niet iedereen heeft de tijd, de energie of het budget om verbeteringswerken te ondernemen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig hebben wij een veel makkelijkere oplossing voor u!

Ik wil onmiddellijk ontdekken wat mijn huis kan opbrengen

U koopt wat u ziet

U woont al een tijdje in uw huis en u staat waarschijnlijk niet meer stil bij de stedenbouwkundige voorschriften die betrekking hebben op uw woning. Maar die kunnen een doorslaggevende factor zijn voor nieuwe kopers. Verrassend genoeg zijn ook veel kopers zich hier niet van bewust. Wanneer ze een woning online bekijken of ze komen een kijkje nemen ter plaatse, dan kijken ze alleen naar wat ze zien. Ze zien alleen de situatie hoe die nu is. De mogelijkheden van een pand zijn voor de meeste mensen veel moeilijker te visualiseren. Maar wij hebben goed nieuws voor u: u kunt hen daar een handje bij helpen zonder dat het u veel moeite hoeft te kosten!

De waarde van uw woning moeiteloos maximaliseren

Help potentiële kopers de werkelijke mogelijkheden van uw pand zien en verkoop aan de best mogelijke prijs

Op een gouden schoteltje

Visualiseren is een vaardigheid die u kunt aanleren via specifieke oefeningen en opleidingen. Maar daar hebt u bij een verkoop natuurlijk helemaal geen tijd voor. Alles wat een potentiële koper tijd en energie kost, vergroot de kans dat die afhaakt. Geïnteresseerde kopers willen alles aangeboden krijgen op een gouden schoteltje. En daar kunt u voor zorgen.

Een paar voorbeelden:

  • Stel dat uw woning geen garage heeft. Dat kan een behoorlijke afknapper zijn voor een gezin met twee wagens of voor iemand die in zijn vrije tijd met de motor rijdt of oldtimers opknapt. Maar misschien is er wel een mogelijkheid om een carport of een garage bij te bouwen? Als u dit kunt vermelden, maakt dat mogelijk een enorm verschil.
  • Kent u de bouwvoorschriften voor bijbouwen aan uw woning of in uw tuin? Of voor het wijzigen van de bestemming van uw gebouw? Voor een zelfstandige met een thuispraktijk of iemand met een hobby die wel wat ruimte vraagt, is het belangrijk dat die activiteit thuis kan worden uitgevoerd. Maar het is niet omdat uw huis op dit moment geen bureau of atelier heeft, dat dit geen mogelijkheid is.

Creëer mogelijkheden en oplossingen

Door de reglementering en stedenbouwkundige bouwvoorschriften voor dat soort dingen na te gaan en mee te nemen in de beschrijving van uw eigendom, schetst u voor gegadigden een heel nieuw beeld. U toont hen een wereld vol mogelijkheden en oplossingen. Bovendien krijgt een potentiële koper op die manier het gevoel dat die van het pand echt iets van zichzelf kan maken. Dat hij het kan personaliseren en er zijn eigen stempel op kan drukken. U zorgt ervoor dat de koper het zich kan visualiseren omdat u hen de pap in de mond geeft. En net doordat ze het zich kunnen voorstellen, voelen ze onbewust al een connectie met uw woning.

De waarde van uw woning moeiteloos maximaliseren

Schakel een expert in voor maximale opbrengst

Met onze hulp staat u er niet alleen voor. Wij ontfermen ons over alle administratieve rompslomp. Onze experten vragen met veel plezier de stedenbouwkundige voorschriften voor uw eigendom op. We bekijken samen wat dat betekent voor uw woning en wat de mogelijkheden zijn voor de belangstellende kopers. Al deze troeven en het potentieel van uw huis nemen we mee en worden verrekend in het schattingsverslag. U heeft zo de garantie dat u een zo positief mogelijke schatting ontvangt. Het resultaat: een zo hoog mogelijk rendement op de verkoop van uw woning.

Schakel onze schatters-experten in om uw eigendom rendabel in de markt te zetten

Wilt u meer weten over het integreren van de stedenbouwkundige voorschriften bij verkoop? Maakt u graag een afspraak voor een persoonlijke waardebepaling gebaseerd op een deskundige analyse van een erkend vastgoedmakelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op.