Snel en makkelijk de waarde van uw woning verhogen voor verkoop

Leer hoe u de verkoopprijs van uw huis snel kan verhogen

Wanneer u overweegt om uw woning te verkopen, wil u uiteraard het onderste uit de kan halen. Uiteindelijk bepaalt de prijs die u ontvangt voor uw huidige woning voor een groot stuk de mogelijkheden voor uw volgende pand. Om uw eigendom zo positief mogelijk in de markt te zetten en de hoogste som te krijgen bij verkoop, hebt u verschillende opties. Sommige mensen gaan renoveren en maken het gebouw bijvoorbeeld energie-efficiënter. Anderen frissen hun interieur op en gaan aan de slag met verf en decoratie. Maar niet iedereen heeft de tijd, de energie of het budget om verbeteringswerken door te voeren. Dat begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig hebben wij een veel makkelijkere oplossing voor u!

Ik wil onmiddellijk weten wat mijn huis kan opbrengen!

U koopt wat u ziet

U woont al een tijdje in uw huis en u staat waarschijnlijk niet meer stil bij de stedenbouwkundige voorschriften die van toepassing zijn op uw woning. Deze kunnen echter een doorslaggevende factor zijn voor nieuwe kopers. Verrassend genoeg zijn ook veel kandidaat-kopers zich hier niet van bewust. Wanneer ze een woning online vinden of ze komen een kijkje nemen ter plaatse, dan kijken ze alleen naar wat er met het blote oog kan worden vastgesteld. Ze zien alleen de situatie zoals die nu is, zonder weet van de achterliggende gegevens. De mogelijkheden van een pand zijn voor de meeste mensen veel moeilijker te visualiseren. Wij hebben goed nieuws voor u: u kunt hen daar een handje bij helpen zonder dat het u veel moeite hoeft te kosten!

Verkoop uw woning aan de best mogelijke prijs

Help potentiële kopers de werkelijke mogelijkheden van uw pand te zien

Visualiseren is een vaardigheid die u kunt aanleren via specifieke oefeningen en opleidingen. Daar hebt u bij een verkoop natuurlijk helemaal geen tijd voor. Alles wat een potentiële koper tijd en energie kost, vergroot de kans dat die afhaakt. Geïnteresseerde kopers willen alles aangeboden krijgen op een gouden schoteltje. En daar kunt u voor zorgen!

Enkele voorbeelden:

  • Stel dat uw woning geen garage heeft. Dat kan een behoorlijke afknapper zijn voor een gezin met twee wagens of voor iemand die in zijn vrije tijd met de motor rijdt of oldtimers opknapt. Maar misschien is er wel een mogelijkheid om een carport of een garage bij te bouwen? Als u dit kunt vermelden, maakt dat mogelijk een enorm verschil.
  • Kent u de bouwvoorschriften voor bijbouwen aan uw woning of in uw tuin? Of voor het wijzigen van de bestemming van uw gebouw? Voor een zelfstandige met een thuispraktijk of iemand met een hobby die wel wat ruimte vraagt, is het belangrijk dat die activiteit thuis kan worden uitgevoerd. Het is niet omdat uw huis op dit moment geen kant-en-klaar bureau of atelier heeft, dat dit geen mogelijkheid is.

Creëer mogelijkheden en oplossingen

Door de reglementering en stedenbouwkundige bouwvoorschriften voor dergelijkedingen na te gaan en mee te nemen in de beschrijving van uw eigendom, schetst u voor gegadigden een heel nieuw beeld. U toont hen een wereld vol mogelijkheden en oplossingen. Bovendien krijgt een potentiële koper op die manier het gevoel dat die van het pand echt iets van zichzelf kan maken. Hij kan het personaliseren en er zijn eigen stempel op drukken. U zorgt ervoor dat de koper het zich kan visualiseren omdat u hen de pap in de mond geeft. En net doordat ze het zich kunnen voorstellen, voelen ze onbewust al een connectie met uw woning. Mooi zo!

Schakel een expert in voor maximale opbrengst van uw woning

Met onze hulp staat u er niet alleen voor. Wij ontfermen ons over alle administratieve rompslomp en onderzoeken uw dossier tot in detail. Onze experten vragen met veel plezier de stedenbouwkundige voorschriften voor uw eigendom op. We bekijken samen wat dat betekent voor uw woning en wat de mogelijkheden zijn voor de belangstellende kopers.

Al deze troeven en het potentieel van uw huis nemen we mee en worden verrekend in het schattingsverslag. Op die manier heeft u de garantie dat u een zo gunstig mogelijke schatting ontvangt. Het resultaat: een zo hoog mogelijk rendement op de verkoop van uw woning.

Schakel onze schatters-experten in om uw eigendom rendabel in de markt te zetten

Wilt u meer weten over het integreren van de stedenbouwkundige voorschriften bij verkoop? Maakt u graag een afspraak voor een persoonlijke waardebepaling gebaseerd op een deskundige analyse van een erkend vastgoedmakelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!