Hoeveel is uw huis waard? Laat het gratis schatten!

Laat uw woning snel, correct en gratis schatten met de online tool van OC Vastgoed!

We hebben de voorbije maanden allemaal veel meer tijd thuis doorgebracht. Ondertussen kent u elk voor- en nadeel van uw woning. Misschien bent u er zelfs een beetje op uitgekeken. Of hebt u ontdekt dat uw huis toch niet helemaal meer voldoet aan de noden van u en uw gezin? Is het tijd voor een nieuwe omgeving? Dat begrijpen wij maar al te goed. Om te weten wat uw opties zijn, is de eerste stap de waarde van uw woning te kennen. Met een correcte schatting kunt u beginnen dromen van de nieuwe mogelijkheden. Met onze online tool kunt u snel en gemakkelijk een betrouwbare schatting van uw woning laten uitvoeren.

Kent u de waarde van uw woning?

Uw huis laten schatten: kom meteen te weten wat uw woning waard is

Ik wil een gratis schatting!

Onze kennis en ervaring in een handige tool

De online schattingstool wijschattenuwwoning.be werd ontwikkeld door OC Vastgoed. We hebben onze marktkennis en jarenlange ervaring samengebracht in een handige toepassing. Ons team van vastgoedmakelaars en erkende schatters heeft hieraan samengewerkt om u als eigenaar een eerste indicatie van de waarde van uw woning te geven. Vanuit het comfort van uw woonkamer kunt u nu volledig vrijblijvend onmiddellijk ontdekken wat uw eigendom waard is. Zonder druk, zonder commercieel gesprek en zelfs zonder verplaatsing krijgt u snel en gratis zicht op de waarde van uw woning. U krijgt meteen de resultaten en kunt dan rustig bekijken of u verdere stappen wenst te ondernemen.

Ontdek onmiddellijk hoeveel uw huis u kan opleveren!

Kent u de waarde van uw woning?

Uw huis schatten: toch liever een persoonlijke afspraak?

Uw huis schatten via een online tool geeft een degelijke eerste indicatie van de waarde van uw pand. Een schattingsverslag wordt grotendeels gebaseerd op de combinatie van parameters die rekening houden met het aantal ruimtes, de oppervlakte en concrete troeven zoals parkeergelegenheid of de aanwezigheid van een kelder. Maar de ene woning is natuurlijk de andere niet. Sommige huizen liggen op een unieke locatie of hebben bijzondere eigenschappen. Denk maar aan de authentieke elementen in een herenhuis, een bepaalde architectuurstijl of een ontwerp van een toonaangevende architect.

Een online tool kan de waarde daarvan moeilijk 100% correct inschatten. Hebt u het gevoel dat uw woning over unieke eigenschappen beschikt? In dat geval bent u beslist gebaat bij een persoonlijke schatting door een professionele schatter-expert. Dankzij jarenlange ervaring kan die de parameters in de juiste richting sturen een specifieke schatting van uw huis maken. Alle schatters-experten van OC Vastgoed zijn bovendien erkend door de Vlaamse Belastingdienst.

Laat uw huis schatten door onze erkende schatter-expert voor een accurate waardebepaling!

Wie weet wordt u wel aangenaam verrast door de schatting van uw woning. In dat geval overweegt u misschien om door te gaan met de verkoop. OC Vastgoed staat u graag bij gedurende dit traject, van begin tot einde. We organiseren de bezoeken wanneer dat voor u past. We bekijken samen met u hoe we uw huis zo goed mogelijk kunnen aankleden en hoe we het best in de markt zetten. We stellen zorgvuldig uw dossier samen en zorgen voor de volledige administratieve opvolging. U kunt op uw twee oren slapen: wij zorgen voor een feilloze verkoop!

Heeft u nog bijkomende vragen? Wilt u een afspraak voor een persoonlijke waardebepaling gebaseerd op een deskundige analyse van een erkend vastgoedmakelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Kent u de waarde van uw woning?